Home   l    Gelnagels   l    Shellac   l    Visagie   l    Kinderfeestjes    l    Prijslijst    l    Foto's    l    Contact
 

 

Gelnagels

Het aanbrengen van gelnagels verloopt ongeveer hetzelfde als bij acrylnagels. Het belangrijke verschil zit hem in de producten wa armee de nagels worden verstevigd of verlengd. Anders dan bij acrylnagels worden gelnagels uitgehard onder een UV-lamp. Gel, een stroperige substantie, hard uit onder invloed van UV-licht. Nadat de gelnagels kort zijn uitgehard worden ze gevijld en kunnen ze op verschillende manieren worden afgewerkt. Naturel, French Manicure, Nail Art, Naildesign of permanent nailcolors.

 

Behandeling

Hoelang een behandeling duurt verschilt per persoon. Voor gelnagels duurt het plaatsen van een nieuwe set ongeveer 2 uurtjes.

Nagelversteviging

Heeft u zelf mooie lange nagels, maar wilt u ze iets steviger omdat ze snel breken ? U kunt uw nagels laten verstevigen met Gel. Er wordt dan een laagje Gel over de eigen nagel aangebracht.

Nabehandeling

Als u gelnagels heeft dient u ze te onderhouden. Nadat een set nagels is gezet gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat uitgroei. Na ongeveer 3 à 4 weken dienen de gelnagels opgevuld te worden. De oude laag wordt gevijld en een nieuwe laag gel wordt toegevoegd.

Eraf halen

Als de kunstnagels je niet bevallen kun je ze er gewoon vanaf halen. Probeer ze er alleen niet zelf af te halen, door te breken of bijten omdat dit de natuurlijke nagel zal beschadigen, maar kom dan bij mij terug. Ik kan dan met de nodige spullen de kunstnagels weer verwijderen.

 

Boosdoeners

Wie voor kunstnagels kiest mag een aantal zaken niet uit het oog verliezen. Sommige producten zijn namelijk heel schadelijk. Terpentine, bleekwater, ammoniak, chloor,bepaalde afwasproducten benzine en soortgelijke stoffen kunnen de kunstnagels beschadigen en laten loskomen. Wanneer kunstnagels loskomen ontstaan er luchtbellen tussen de natuurlijke nagel en de gellaag. Waar lucht aanwezig is, komen ook bacteriën en dit kan leiden tot schimmels. Wie regelmatig met “boosdoeners” in aanraking komt, draagt dus best handschoenen.


 
      Copyright (c) 2011 www.vlinderdesign.nl