Home   l    Gelnagels   l    Shellac   l    Visagie   l    Kinderfeestjes    l    Prijslijst    l    Foto's    l    Contact
 

 

De nieuwste innovatie: Shellac!

Zeg de meest frustrerende nagelproblemen van de wereld dus maar GOOD-BYE. Voor altijd. HELLO Shellac. De hybride nagelkleur, onze superheld, die de welbekende nagellak problemen overwint!

 

 

 

 

Wie van jullie vind het vervelend dat al na een paar dagen na het aanbrengen van nagellak, deze begint af te brokkelen? De volgende dag wordt het nog erger en de dag erna haal je het er maar weer af en begin je maar weer opnieuw zodat het er weer mooi uitziet.

Narcis Nails biedt een fantastisch nieuw product van Creative Nail Design (CND) aan: Shellac!

Shellac is een soort kruising tussen nagellak en gel nagels waardoor je minimaal 14 dagen prachtige nagels zult hebben met een mooie spiegelende afwerking en zonder dat inkepingen, breukjes of vlekken een kans krijgen. Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels.

Shellac is in 10 minuten te verwijderen zonder te vijlen of af te frezen. Er is een scala van kleuren waaruit je kunt kiezen, en ook french manicure is mogelijk met Shellac.

Maak een afspraak en ervaar het zelf !!!

 

 

      Copyright (c) 2011 www.vlinderdesign.nl